GCS Group

Firma constructii Gcs Group – Blocuri, Case la cheie, renovari. Prezentare , Scurt Istoric al Companiei, Portofoliu de lucrari 

Gcs Group

Suntem o firma de constructii montaj, cu capital privat, ce isi desfasoara activitatea in Bucuresti si Ilfov. Oferim o gama larga de servicii atat pentru proiecte mari, precum constructia de case, blocuri si hale industriale, dar si pentru proiecte mai mici, precum renovari, consolidari sau izolatii. Portofoliul nostru ne recomanda, la fel si clientii nostri. Oferim servicii complete de constructii si montaj. Punem la dispozitia clientilor nostri servicii de consultanta pentru obtinerea autorizatiilor. Lucram cu personal specializat si punem accent pe calitate, responsabilitate, viteza si seriozitate.  

Scurt Istoric al Companiei

Societatea noastra a fost creata ca parte a grupului Global Construct. Acesta oferea servicii complete de proiectare, de consultanta de specialitate in constructii, servicii de avizare si executia constructiilor civile, industriale si agricole, cu structuri, de beton, metal si lemn.

In anul 2000, grupul Global Construct s-a scindat. Societatea Hobby Construct s-a desprins ca societate specializata, ce a preluat proiectarea si executia constructiilor civile, industriale si agricole din lemn iar Gcs Group ca societate specializata pe constructii rezidentiale si industriale.

Proiecte Executate de Firma de constructii Gcs Group

Constructie bloc bucuresti
zidarie caramida
constructie bloc locuinte
Construim case la Cheie , Case la Rosu , Blocuri de locuinte, hale industriale
Constructie Casa bucuresti
Constructie Case Bucuresti Ilfov
constructie casa la rosu
Casa la cheie Bucuresti
Firma de Constructii Case la Cheie
Construim Renovam si Reabilitam Cladiri
Constructii blocuri
constructie bloc locuinte
constructii la rosu
lucrari de armare fundatie
fundatie bucuresti
fundatie bucuresti
view from the top of construction