GCS Group

Articole Utile Constructii si Autorizatii

Articole utile despre constructii si autorizatii necesare pentru demararea unui proiect. Informatii utile despre ce trebuie sa stiti inainte de a incepe constructia unei case si ce acte si avize va sunt necesare. Ce ar trebui sa stim inainte sa ne apucam de construit? Etapele construirii unei case! Cat ne costa? Bugete Ideale! Ce materiale folosim pentru finisaje? Alegere tipuri de structura , izolatii si finisaje.

In Romania procedura de autorizare a executiei lucrărilor de construcţii începe odată cu depunerea cererii pentru emiterea certificatului de urbanism. Acesta este …

Obtinerea Autorizatiei de Construire Obtinerea autorizatiei de construire, in Romania, poate fi una dintre cele mai mari provocari cu care va veti …

Serviciul de Consiliere si depunere Documente

Consiliere si depunere documente

Gcs Group ofera servicii de consiliere si depunere documente in vederea obtinerii Autorizatiei de Constructie in Bucuresti si Ilfov.

Construieste impreuna cu FIRMA DE CONSTRUCTII GCS Group si beneficiezi de acest serviciu GRATUIT ! (serviciul este gratuit pentru constructia de case la cheie si blocuri de locuinte/birouri)

Contacteaza-ne folosind formularul de contact