GCS Group

Contact Gcs Group Firma de constructii Bucuresti

Contact Gcs Group 

Adresa: Bucuresti, Sector1, Blvd. Gloriei nr 47 A

Email: contact@gcs-group.ro

Telefon: +4 0768 345 940

               +4 0760 606 617

Solicitati o oferta, pentru proiectul dumneavoastra, la numarul de telefon afisat sau pe adresa de mail de mai sus, iar un reprezentat Gcs Group va raspunde solicitarii dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

Contactati-ne de Luni pana Vineri in intervalul orar 08.00-18.00 si Sambata de la 09.00 la 14.00.

 
Contact Form

Solicita oferta de pret pentru construire locuinta sau servicii de consultanta autorizatie de construire

Ne gasiti si pe pagina de Facebook GCS GROUP 

Inainte de a vizita sediul biroul nostru din Bulevardul Gloriei nr. 47 A, Bucuresti este necesar sa programati o vizita la numarul de telefon afisat.

Gcs Group, Firma de Constructii in Sectorul 1, Cartier Bucurestii Noi. Construim case la cheie, case la rosu, blocuri de locuinte, cladiri de birouri si hale industriale. 

constructii la rosu
servicii de excavare, fundatie
fundatie bucuresti

Vizitati toate paginile site-ului nostru, Acasa, Servicii, Proiecte si Articole UtileVizualizati portofoliul nostru de lucrari dar si serviciile pe care le oferim. In pagina de Articole Utile, veti gasi informatii despre obtinerea autorizatiei de constructie dar si sfaturi generale despre materiale de constructii, tipuri de structuri, materiale de constructie pentru case si ce trebuie sa stiti inainte de a incepe constructia unei case. Pentru oferte de pret nu ezitati sa ne contactati. Telefon 004 0760 606 617. Adresa de email contact@gcs-group.ro

Prestam servicii de constructii montaj in #Bucuresti #ILFOV #Baneasa #Otopeni #Mogosoaia #Izvorani # Ciolpani #Voluntari #Corbeanca #Balotesti #Tancabesti #Buftea #Fundeni #Pantelimon #Ciorogarla #Bragadiru #Magurele #Gradistea #Varlaam #Bolentin-Vale #Potlogi #VanatoriiMici #StefanCelMare #Poeni #Tartaresti #Chiajana #Potlogi #Crevedia #Movilita #Rosiori #Butimanu #Mihailesti #1Decembrie #Frumusani #Vidra #Snagov #Titu  #MunicipiulBucuresti